"Укрпошта" випустила марку з гаслом «Слава Україні!» / фото УНІАН

До Дня Конституції України Укрпошта випустила поштову марку з національним гаслом «Слава Україні!». Марка виготовлена на самоклеючому папері у формі карти України, повідомили у прес-служби Укрпошти.

««Слава Україні!» — національне гасло і символ боротьби за незалежність, яку ми зараз продовжуємо відстоювати. Випуском цієї поштової марки ми ще раз підкреслюємо цілісність країни і нагадуємо усім, як виглядає справжня, неподільна Україна. Впевнений, що марка розлетиться в усі куточки України», — заявив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Читайте такожУкраїна сьогодні святкує День Конституції

Відео дня

На марці та конверті використано авторський шрифт, спеціально розроблений для цього випуску Ольгою Верменич.

Номінальна вартість марки позначена літерою V і еквівалентна 8 гривень. Тираж марки – 100 тисяч примірників. Її можна придбати у точках продажу філателістичної продукції, адреси яких є на сайті Укрпошти. 

Укрпошта випустила марку з гаслом «Слава Україні!» до Дня Конституції / фото Укрпошта

Нагадаємо, до Дня Конституції УЗ призначила 4 додаткові поїзди. 28 червня відзначається День Конституції. Цього року державне свято приходиться на п'ятницю, 28, 29 і 30 червня — вихідні. 

Раніше, як повідомляв УНІАН, Володимир Зеленський привітав українців зі святом і наголосив, що вони мають знати нашу Конституцію, а головне – дотримуватись її і поважати.