Майбутнє iPhone слідом за iPad можуть отримати підтримку стилуса / фото Slashleaks

Ресурс Slashleaks, який спеціалізується на різного роду витоках, поділився вельми цікавим зображенням.

Читайте такожНа Apple подали до суду через прослуховування користувачів Siri

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"На зображенні показано смартфони iPhone 11 та iPhone 11 Pro, покладені один на інший в стосик, а поруч з ними... стилус", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що хоч це зображення було згенеровано програмою комп'ютерного моделювання, але з урахуванням останніх витоків все виглядає максимально реалістично.

"Буквально вчора автор Bloomberg Марк Гурман, який неодноразово повідомляв достовірну інформацію про майбутні новинки Apple, підтвердив назву смартфона iPhone 11 Pro", - інформує видання.

При цьому раніше аналітики Citi Research заявляли, що майбутнє iPhone слідом за iPad можуть отримати підтримку стилуса, який свого часу всіляко зневажав і висміював Стів Джобс (у 2007 році на заході MacWorld, де вперше був представлений iPhone, він заявив наступне: "Кому потрібен стилус? Їх необхідно діставати, прибирати, вони постійно губляться - тьху. Ніхто не потребує стилус"). Правда, фахівці Citi Research у своєму прогнозі говорили, що це відбудеться лише в лінійці 2020 року.

Раніше також проскакували дані, що серед іншого для виправдання приставки " Pro " в назві старшої моделі Apple використовує екран з частотою до 120 Гц і технологією ProMotion. Остання вже використовується в планшетах iPad Pro.

Чи отримає смартфон iPhone 11 Pro стилус, дізнаємося вже за місяць, коли відбудеться офіційна презентація. Нагадаємо, очікуються три моделі, які збережуть розміри лінійки 2018 року. Старші моделі - iPhone XI та iPhone XI Max - отримають потрійну основну камеру, а молодша - подвійну, але добре виконану в упізнаваному "квадратному" блоці. Також всі три перейдуть на нову SoC Apple A13. Ємність флеш-пам'яті нових смартфонів становитиме 64 ГБ, 256 ГБ і 512 ГБ. Презентація нових iPhone очікується 10 вересня, почнуть приймати попередні замовлення у п'ятницю, 13 вересня, а фактично продажі стартують 20 вересня.