фото Київстар

Абоненти Київстар можуть замінити безкоштовно старі SIM-карти на USIM, з підтримкою 4G,  не тільки у фірмових магазинах свого оператора, але й у великих мережах мобільної техніки, сервісних центрах, кіосках та  інших магазинах-партнерах  – там, де є знак "Безкоштовно замініть свою SIM-карту". За рік кількість таких магазинів збільшилась майже втричі, з 3000 до 8500. Завдяки цьому абоненти Київстар можуть ще простіше переходити на користування швидкісним 4G – інтернетом. 

Що цікаво, у вересні 20% абонентів, які підключили 4G, замінили SIM-карти в магазинах-партнерах Київстар.

З повним переліком магазинів можна ознайомитися за посиланням. Також Київстар пропонує своїм абонентам й інші зручні способи замінити SIM-карту:

Відео дня
  • безкоштовно в одному з 460 фірмових магазинів оператора;
  • замовивши безкоштовну поштову доставку USIM-карти через "Укрпошту":
  • купивши стартовий пакет Київстар зі знаком 4G і самостійно замінити згідно з інструкцією за посиланням.

Сьогодні мережа 4G Київстар діє вже в 6795 великих і малих містах та селищах, де проживає 29 млн осіб. Згідно з даними* незалежних експертів, середня швидкість мобільного інтернету в мережі Київстар найвища серед мобільних операторів України. Такі дані наводить в дослідженні за 2018 рік міжнародна компанія Ookla. А у 2019 році нове дослідження французької компанії nPerf підтвердило високу якість інтернету і швидкість передачі даних в мережі оператора.

Послугами 4G від Київстар вже скористалось майже 7,5 мільйона абонентів.

фото Київстар

*Результати дослідження компанії Ookla наведені за період з 1 січня по 31 грудня 2018 року. Детальна інформація доступна на сайті компанії за посиланням. Результати дослідження компанії nPerf наведені за період з 1 липня 2018 року по 30 червня 2019 року. Детальна інформація також доступна на сайті компанії за посиланням.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій за кількістю абонентів, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 26,2 мільйона абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад 20 років працює в Україні та є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.