Дисплей не отримав заокруглених бічних граней / фото phonearena

За місяць до офіційного анонсу Galaxy Note10 Lite поступово стає одним із найбільш очікуваних смартфонів Samsung. І завдяки черговому витокк характеристик можна дізнатися, чого варто очікувати від цієї моделі.

Читайте такожSamsung похвалилася продажами смартфона з гнучким екраном Galaxy Fold

Новий витік багато в чому підтверджує попередні чутки про те, що версія Galaxy Note10 Lite є майже повною копією моделі Galaxy Note 9, але з деякими косметичними змінами. Пристрій несе на борту торішній флагманський процесор Exynos 9810, 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті, пише itc.ua. Додатково можна встановити карту пам'яті microSD ємністю до 512 ГБ. Апарат комплектується батареєю ємністю 4500 мАгод і підтримує швидку зарядку з передачею 25 Вт енергії, але бездротова зарядка не підтримується.

Відео дня

Смартфон Samsung Galaxy Note 10 Lite також містить дисплей Infinity-O діагоналлю 6,7 дюйма з наскрізним отвором у верхній частині посередині. Дисплей виконаний на базі панелі AMOLED з роздільною здатністю FullHD+ (2400×1080 точок). Дисплей не отримав заокруглених бічних граней, зате може похвалитися підтримкою стилуса S Pen. При цьому в комплект поставки включається стилус, який нібито ідентичний тому, що поставляється разом з Galaxy Note 10.

фото phonearena

Серед інших характеристик згадуються сканер відбитків пальців під дисплеєм і 3,5-міліметровий звуковий роз'єм для підключення навушників, від якого раніше Samsung відмовлялася в своїх флагманських смартфонах. Пристрій працює під управлінням операційної системи Android 10 з фірмовою оболонкою One UI 2.0.

На задній панелі Samsung Galaxy Note 10 Lite розташований квадратний модуль камери, в якому розмістилися три об'єктиви і LED спалах. Головний модуль виконаний на базі 12-мегапіксельного сенсора, він доповнений автофокусом dual-pixel і об'єктивом з діафрагмою f/1.7. Також в наявності є надширококутний модуль з 12-мегапіксельним сенсором (об'єктив f/2.2) і 5-мегапіксельний модуль для визначення глибини сцени. Основна камера здатна записувати відео в розширенні 4K з частотою 60 кадрів в секунду і повинна підтримувати режим Slow Motion Mode. На лицьовій панелі в отворі дисплея розташована 32-мегапіксельна камера.

фото phonearena

Як очікується, смартфон Samsung Galaxy Note 10 Lite буде офіційно представлений в середині січня 2020 року. Спочатку він з'явиться на ринках Азії, а в Європі його слід чекати до кінця місяця. Згідно з наявною інформацією, в різних країнах Європи пристрій буде пропонуватися за ціною €609 і €599.