Подвійна камера, але помітно дешевша за Redmi 8 / фото Xiaomi

Компанія Xiaomi анонсувала сьогодні на заході MorePowerToRedmi в Індії новий смартфон Redmi 8A Dual.

Читайте такожПредставлено перший смартфон самостійного бренду Xiaomi Poco

Головними його відмінностями від торішньої моделі Redmi 8A стала подвійна основна камера, нові кольори корпусу з іншою фактурою.

Смартфон отримав 6,22-дюймовий екран з роздільною здатністю HD+ (1520 х 720 пікселів) з каплевидним вирізом, основну камеру з датчиками роздільною здатністю 13 і 2 Мп, 8-мегапіксельну фронтальну камеру, однокристальну систему Qualcomm Snapdragon 439, акумулятор ємністю 5000 мА·год з підтримкою швидкої зарядки потужністю 18 Вт. Правда, в комплект поставки входить лише 10-ватна зарядка, пише ixbt.com.

фото Xiaomi
фото Xiaomi

На смартфон встановлена фірмова оболонка MIUI 11 на основі операційної системи Android 9 Pie. Сканера відбитків пальців у Redmi 8A Dual не передбачено, підтримується тільки аутентифікація користувачів за обличчям.

В Індії продажі Redmi 8A Dual почнуться 18 лютого 2020 року. Смартфон пропонується в трьох колірних варіантах за ціною 91 долар за версію з 2 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ вбудованої флеш-пам'яті, а також 98 доларів за 3 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ флеш-пам'яті.