Motorola Razr вийшов на ринок України / фото Phone Arena

Бренд Motorola оголосив про повернення на український ринок культової розкладачки Motorola Razr. Смартфон з гнучким екраном доступний за попереднім замовленням на сайті виробника та в інтернет-магазині одного з продавців електроніки за ціною 50 000 грн.

Читайте такожПадіння розкладачок: гнучкі смартфоні Motorola і Samsung порівняли в краш-тесті (відео)

Смартфон Motorola Razr містить основний дисплей Flex View p-OLED діагоналлю 6,2 дюйма з дозволом 2142х876 пікселів (співвідношення сторін 21:9). Екран згинається навпіл в горизонтальній площині.

Відео дня

На зовнішній стороні пристрою доступний додатковий дисплей Quick View OLED діагоналлю 2,7 дюйма з роздільною здатністю 800х600 пікселів. Він дозволяє взаємодіяти з важливою інформацією на ходу, без необхідності відкривати смартфон повністю. Користувач може здійснювати дзвінки, відповідати на повідомлення, здійснювати безконтактну оплату, управляти музикою, робити селфі, використовувати Google Assistant і оперативно змінювати деякі настройки: наприклад, включити або вимкнути Bluetooth, Wi-Fi Hotspot та ін.

Апарат несе на борту процесор Qualcomm Snapdragon 710, 6 ГБ оперативної пам'яті й 128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. Основна камера тут одинарна – 16-мегапіксельна з діафрагмою F/1,7 і режимом Night Vision. Фронтальна камера виконана на базі 5-мегапіксельного сенсора. Акумулятор характеризується ємністю 2510 мА·год. Смартфон отримав роз'єм USB-C, підтримку зарядки з передачею 15 Вт енергії й сканер відбитків пальців, розміщений у виступі під екраном. Новинка підтримує тільки стандарт eSIM, звичайного слоту для SIM-карт немає. Для виробництва смартфона використовується нержавіюча сталь і захисне скло 3D Gorilla Glass.

Як повідомляв УНІАН, Motorola показала нову версію смартфона-розкладачки Razr c гнучким екраном у листопаді минулого року, а через місяць сповістила про перенесення запуску на 2020 рік через занадто високий попит. Ціна Motorola Razr становить $1500.