Проблему виявлено не у всіх пристроях серії iPhone 11 / Ілюстрація REUTERS

Власники смартфонів iPhone 11, які зіткнулися з проблемою відсутності реакції на дотики до дисплея, можуть розраховувати на безкоштовний ремонт.

Про це повідомляє The Verge.

Читайте такожВласники iPhone 12 скаржаться на поганий зв'язок

Відео дня

Компанія Apple запустила програму заміни дисплеїв iPhone 11, які перестають реагувати на дотики «через проблему з модулем дисплея». Apple заявляє, що це стосується «невеликої частки дисплеїв iPhone 11».

За даними Apple, пристрої, схильні до цієї проблеми, були вироблені в період з листопада 2019 року по травень 2020 року. Таким чином, проблема стосується не всіх пристроїв серії iPhone 11.

Якщо в роботі смартфона iPhone 11 спостерігається зазначена проблема, користувач може перевірити, чи підходить апарат для участі в програмі. Для цього на сайті Apple потрібно зазначити його серійний номер у відповідному полі.

Якщо смартфон підлягає ремонту, користувач може звернутися за допомогою до одного з авторизованих сервісних центрів Apple, в роздрібний магазин Apple або звернутися в службу підтримки компанії.

Apple заявляє, що смартфони забезпечуються участю в програмі протягом двох років з моменту покупки. Таким чином, навіть якщо зараз проблема з сенсорним дисплеєм не проявляється, але виникне через якийсь час (але не пізніше, ніж через 2 роки з моменту покупки), користувач все одно може розраховувати на безкоштовний ремонт.

Проблеми з iPhone 12

16 листопада 2020 року з'явилася інформація про те, що користувачі нових смартфонів від Apple зіткнулися з проблемами зі звуком при підключенні офіційно сумісних з апаратами моделей Bluetooth-гарнітур і слухових апаратів. У компанії визнали проблему та обіцяють усунути її.

28 жовтня 2020 року в ЗМІ з'явилися відгуки користувачів нових iPhone 12, які скаржилися на те, що модель вкрай незручна і травматична.

17 листопада 2020 року власники iPhone 12 mini знайшли ще одну проблему в роботі новинки.