Очікується, що новий iPad mini матиме збільшений екран / Ілюстрація REUTERS

Apple готує кілька нових моделей планшетів iPad, в тому числі iPad Pro, які очікуються вже в квітні, новий iPad mini зі збільшеним екраном і оновлений базовий iPad.

Про це повідомляє ITC.ua.

Читайте такожРозкрито дату презентації чергової новинки від Apple

Відео дня

Очікується, що зовні нові iPad Pro не будуть відрізнятися від нинішніх моделей iPad Pro 11 і 12.9 4-покоління, що вийшли в березні 2020 року, але отримають новий процесор, порівнянний за можливостями з M1, що використовується в новітніх MacBook Air. Обидві моделі також можуть отримати покращені камери.

12,9-дюймовий iPad Pro може отримати екран Mini LED - зараз панелі такого типу використовуються в новітніх телевізорах. Це еволюційний розвиток вже добре знайомої технології LED - за рахунок більшого числа світлодіодів меншого розміру забезпечується більш висока контрастність в порівнянні з нинішніми моделями телевізорів, обмежених парою сотнею зон затемнення.

За даними інсайдерів, 23 березня Apple проведе традиційну весняну презентацію. У числі ймовірних анонсів-нові iPad Pro і розумні GPS-маячки AirTag, які чекали ще в 2020-му році.

Новинки від Apple

  • 6 січня 2021 року стало відомо про те, що Apple працює над менш дорогою версією повнорозмірних навушників AirPods Max. Повідомлялося, що навушники коштуватимуть 349 доларів. Замість алюмінію і нержавіючої сталі у виробництві планували використовувати пластик, за рахунок чого навушники будуть легше.
  • 17 лютого 2021 року з'явилася інформація про те, що Apple планує використовувати скло при виробництві нових AirPods.
  • У середині березня 2021 року Apple повинен був представити нові планшети та Bluetooth-маячки AirTag.