Прийшла черга дізнатися, як iPhone SE показує себе в плані реальної продуктивності / фото Apple

Відомо, що в новому iPhone SE встановлена така сама камера, як в iPhone 8, але завдяки топовій SoC A13 Bionic, знайомій за старшими моделями iPhone 11, та програмним покращенням, нова модель забезпечує ширші можливості й загалом знімає дещо краще. Тепер прийшла черга дізнатися, як новий iPhone SE показує себе в плані реальної продуктивності в порівнянні з тим самим iPhone 8, а також новішими iPhone Xr та iPhone 11.

Читайте також"Доступний" iPhone SE вже надійшов у продаж (відео)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

"Відповідне порівняння зробив автор YouTube-каналу iAppleBytes. До речі, заради забави він також порівняв новий iPhone SE з оригінальною моделлю iPhone SE 2016 року", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час порівняння автор одночасно запускав як стандартні додатки, оцінюючи швидкість роботи та плавність анімації інтерфейсу, так і сторонні програми та ігри. Результати можна побачити на відео нижче, й загалом вони досить передбачувані.

Порівняння з нового iPhone SE з оригінальною моделлю наочно демонструє, наскільки зросла швидкість роботи та покращилася робота анімації інтерфейсу за ці роки. Що цікаво, iPhone 8 запустився відчутно швидше iPhone SE, але в усьому іншому (анімація, чуйність і запуск додатків) нова модель виявилася кращою. Водночас різниця за швидкістю роботи між iPhone 8 та iPhone SE (2020) несуттєва - моделі йдуть нога в ногу.

І хоча iPhone Xr в дечому перевершує новий iPhone SE, останній модель знаходиться на щабель вище, коли справа доходить до запуску додатків та підтримки плавності. Базовий iPhone 11 заснований на тій самій SoC A13 Bionic. При цьому новий iPhone SE завантажується швидше і навіть випереджає старшого побратима за швидкістю в деяких додатках. Але загалом iPhone SE (2020) та iPhone 11 демонструють однакову продуктивність.