false

Асоціація платників податків України оголосила результати всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків-2020" і відзначила кращих. На перемогу в рейтингу претендувало 127 національних компаній з різних сфер економіки. Журі рейтингу обрало серед них переможців у 17 номінаціях. 

Київстар став переможцем рейтингу з найвищим результатом серед великих підприємств галузі інформації та телекомунікацій. Так за 2020 рік компанія перерахувала в держбюджет 9,3 млрд грн податків і зборів, що на 14% більше, ніж роком раніше.

Крім того, Київстар щорічно інвестує мільярди гривень у розвиток в Україні сучасних мобільних технологій. Виконуючи свої зобов'язання за Меморандумом про забезпечення максимального покриття мережами 4G, який мобільні оператори підписали з Урядом України, Київстар у 2020 та першій половині 2021 року інвестував 7,3 млрд грн у будівництво 4G мереж. На сьогодні послуги 4G від Київстар є на території, де проживає 89% населення України. Завдяки доступності нових мобільних технологій використання мобільного інтернету на абонента в містах і селах практично зрівнялося. 

Відео дня

Олександр Когут, директор з регуляторного забезпечення Київстар: "соціально-економічна стабільність і благополуччя суспільства багато в чому залежать від відповідального бізнесу, який наповнює держбюджет. Однак це вимагає зусиль усіх сторін. Зокрема, важливо, щоб держава мінімізувала складнощі для роботи підприємств і не створювала додаткового бюрократичного і фіскального тиску".

Київстар розвиває бізнес з урахуванням потреб суспільства. Компанія допомагає Національній поліції України в пошуку зниклих дітей, підтримує освітні проекти для школярів, організовує стажування для студентів, ініціювала проект SMS-благодійності "Дитяча Надія", впровадила платформу з онлайн уроками за новими мобільними технологіями для людей елегантного віку.  У 2020 році Київстар виділив 30 млн грн для закупівлі в лікарні України апаратів штучної вентиляції легенів, моніторів життєдіяльності пацієнтів, захисних костюмів для медиків, та ін.   

Рейтинг" Сумлінні платники податків " ґрунтується на даних Державної податкової служби України. При оцінці рейтингова комісія також враховує досягнення компаній з дотримання податкової дисципліни, кількості офіційно працевлаштованих людей, суми коштів, що виділяються на благодійність і соціальні програми.