Продажі Samsung Galaxy A51 по всьому світу становили 6 млн штук / фото itc.ua

Згідно з нещодавнім дослідженням аналітиків Strategy Analytics, Samsung Galaxy A51 став найбільш продаваним смартфоном з ОС Android у світі в першому кварталі 2020 року.

Читайте такожSamsung розробляє смартфон з висувною фронтальною камерою (фото)

Продажі Samsung Galaxy A51 по всьому світу становили 6 млн штук, що відповідає 2,3% загального обсягу поставок за підсумками першого кварталу 2020 року.

Відео дня

За даними звіту, чотири з шести найуспішніших смартфонів Android в минулому кварталі — це моделі Samsung, ще дві — Xiaomi. До речі, другим після Galaxy A51 йде Xiaomi Redmi 8 з часткою ринку 1,9% ринку, передає itc.ua.

На третьому місці з часткою 1,7% знаходиться Samsung Galaxy S20+. І це єдина флагманська модель в топі. Всупереч чуткам про те, що S20 Ultra має найбільший попит, старшої моделі лінійки в топі не виявилося, так само як молодшої та доступнішої S20, хоча за характеристиками вона близька до S20+. В цілому ж в топі переважають доступніші смартфони.

Названо найбільш продаваний Android-смартфон (інфографіка)

Galaxy A10s і Galaxy A20s — основна ставка Samsung в бюджетному сегменті ринку виявилися одними з найбільш популярних телефонів у світі. Перший посів 1,6% ринку, а другий 1,4%. Між ними розташувався Xiaomi Redmi Note 8.

Всього за квартал на світовий ринок було відвантажено 275 млн смартфонів, з яких 86% — моделі з Android.