Вартість електрокросовера стартує з 35 тисяч доларів / фото Андрія Гудзенка, Liga.net

Новий электрокроссовер Hyundai Kona Electric дебютував у Києві на iForum-2019.

Читайте такожHyundai обновила електричний хетчбек Ioniq, збільшивши батарею (фото)

Про це повідомляє Liga.net.

Відео дня

"Як розповіли представники Хюндай Мотор Україна, офіційно Kona почала продаватися в Україні трохи понад тиждень тому. Першу партію нових електромобілів українці розкупили швидше, ніж за день. Загалом дилер завіз до країни партію з 20 автомобілів. Цього року планується завезти ще 80 авто. Постачання затримується із-за високого ажіотажу навколо моделі, заявляють в Хюндай Мотор Україна", - йдеться в повідомленні.

Вартість корейського кросовера в самій скромній комплектації (з батареєю на 39 кВт) стартує з 906 тисяч гривень (35 тисяч доларів). А за авто з батареєю на 64 кВт, яка забезпечує пробіг від зарядки до зарядки близько 450 кілометрів – 1,23 мільйона гривень (близько 46,5 тисячі доларів).

фото Андрія Гудзенка, Liga.net

Hyundai Kona оснащений системою підігріву АКБ, системою рекуперації енергії при гальмуванні, шістьма подушками безпеки, системою попередження про вихід зі смуги руху, двозонним клімат-контролю і режимом водіння Drive Mode Select.

У разі купівлі електромобіля Hyundai Kona в комплектації Dynamic українцям потрібно заплатити щонайменше 984 тисяч гривень за авто з акумулятором 39,2 кВт і 1,227 мільйона гривень з акумулятором 64 кВт.

фото Андрія Гудзенка, Liga.net
фото Андрія Гудзенка, Liga.net