Неофіційний рендер / фото XTomiDesign

Компанія Hyundai готується до прем'єри «підігрітої» версії Sonata з наддувним двигуном об'ємом 2,5 літра. Інсайдери корейської фірми повідомили CNET про швидку появу Sonata N-Line: дебют моделі може відбутися на початку 2020 року. Всього протягом двох років Hyundai планує випустити дев'ять нових автомобілів лінійки N-Line.

Читайте такожHyundai продемонстрував новий кросовер (відео)

Очікується, що Hyundai Sonata N-Line отримає традиційні для лінійки спортивні аксесуари: легкосплавні низькопрофільні диски оригінального дизайну, яскраві гальмівні супорти, агресивні бампери, особливий вихлоп, шильдики N-Line на кузові і спеціальні акценти в інтер'єрі. Ймовірно, «оспортивлена» модифікація відзначиться переналаштованим рульовим управлінням і заниженою підвіскою, пише motor.ru.

Відео дня

Прогнозується, що 2,5-літрова «турбочетвірка» видаватиме близько 280 кінських сил. Про трансмісії поки нічого не відомо: корейський виробник може оснастити «підігрітий» седан як новим 8-ступінчастим «автоматом», так і роботизованою коробкою передач з подвійним зчепленням.

На даний момент найбільш продуктивна Hyundai Sonata у версії Hybrid оснащується силовою установкою потужністю 195 кінських сил.

Джерело CNET в Hyundai підкреслило, що південнокорейська марка готує дебют трьох «чистокровних» спортивних моделей лінійки N — у продаж надійдуть високопродуктивні седан, всешляховик і хетчбек. Про терміни поповнення сімейства Hyundai N нічого не повідомляється.

Не виключено, що «підігріта» версія «Сонати» буде розсекречена вже в лютому 2020 року на Чиказькому автосалоні. Ймовірно, трохи пізніше новий седан зі спортивними нотками GT-Line випустить споріднена марка Kia на базі «Оптіми» п'ятого покоління.