На території Вінницької області зареєстровано 78 підозр на COVID-19 / фото: УНІАН

Сьогодні, 28 березня, з 20:00 будуть обмежені в’їзди в Вінницю.

Про це повідомляє прес-служба поліції Вінницької області.

Зазначається, що водіям в’їхати у місто можна буде з київського, немирівського та хмельницького напрямків.

Відео дня

«Відповідно до протоколу №14 від 27 березня засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на в’їздах у обласний центр працюють карантинні пости, на яких несуть службу поліцейські, медики, представники ДСНС та Нацгвардії. Водіїв попереджають про карантинні заходи, робитимуть скринінг температури водіям та пасажирам та дезінфекцію транспортних засобів», - йдеться у повідомленні.

Читайте такожВ'їзди в Київ відкриті - у КМДА спростували повідомлення нардепа Гончаренка

Наголошується, що такі заходи запроваджені з метою недопущення поширення вірусу COVID-19 на території міста та області.

За даними Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України, станом на 19:00 28 березня, в області лабораторно підтверджено 23 випадки COVID-19, з них у 18 – це жителі Вінниці, у тому числі у двох дітей.

«На території Вінницької області зареєстровано 78 підозр на COVID-19. У 39 випадках діагноз лабораторно не підтверджений, в 23 випадках виявлений коронавірус, в тому числі у 2 дітей. Зразки матеріалів ще від 16 хворих досліджуються», - додали в Центрі.

Зокрема, лабораторно підтверджені випадки зареєстровані: місто Вінниця - 18, місто Ладижин – 1, Вінницький район – 1, Липовецький район – 1, Чернівецький район – 1, Жмеринський район - 1.

Читайте також: