Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов сподівається, що повна реконструкція Поштової площі буде завершена до Дня Незалежності України.

Як повідомили УНІАН у прес-служб КМДА, про це він у прямому ефірі на телеканалі «Київ».

За словами О.Попова, основну частину робіт з реконструкції транспортної розв’язки на Поштовій площі завершать до Дня Києва, незважаючи на те, що негода внесла корективи у графік будівництва об’єкту.

Відео дня

«На жаль, мінусові температури і рясні опади вплинули на графік виконання робіт, однак ми гарантуємо, що запланований об’єм робіт завершимо до Дня міста. Ми відновили фінансування цього проекту, є необхідні кошти для того, щоб роботи не припинялися і було залучено якомога більше фахівців. Сподіваюся, погодні умови нам сприятимуть і влітку реконструкцію завершимо комплексно, орієнтовно, до Дня Незалежності», – сказав О.Попов.

Також голова КМДА повідомив, що цього тижня проведе зустрічі з підрядними організаціями, аби відшукати можливість прискорити завершення робіт.

Крім того, О.Попов зазначив, що через несприятливі погодні умови та у зв’язку із подоланням наслідків негоди трохи збилися графіки виконання ямкового ремонту доріг.

«Ми вже повинні були б майже завершувати ремонт столичних доріг. До 20 квітня планували закінчити ямковий ремонт, однак терміни будуть продовжені», – додав голова КМДА.

У прес-службі нагадали, що днями О.Попов підписав розпорядження про реконструкцію вул. Сагайдачного з облаштуванням пішохідної зони.

Як повідомляв УНІАН,реконструкцію розв’язки на Поштовій площі розпочали у 2012 році з метою поліпшення транспортної схеми цього вузла та збільшення його пропускної спроможності. Після завершення реконструкції пропускна спроможність розв’язки збільшиться до 110 тис. авт/добу (до початку робіт було 85 тис. авт/добу). Буде забезпечено безперервний рух автотранспорту вулицею Набережно-Хрещатицька та Набережним шосе в обох напрямках.