Рішення було прийнято на засіданні уряду 11 серпня / фото УНІАН Владииир Гонтар

Кабінет міністрів України звільнив Івана Юрика з посади виконувача обов'язків голови "Укрзалізниці" і призначив тимчасовим головою правління компанії радника міністра інфраструктури Олександра Камишина.

Відповідне рішення прийнято на засіданні уряду в середу, повідомив у своєму Telegram-каналі народний депутат Олексій Гончаренко.

Читайте такожВ. о. голови правління "Укрзалізниці" Юрик подав у відставку

Відео дня

"Призначити Камишина Олександра Миколайовича виконувачем обов'язків голови правління акціонерного товариства "Укрзалізниці", - написав він.

Юрик в "Укрзалізниці":

  • Кабінет міністрів у березні 2021 року призначив Івана Юрика тимчасовим виконувачем обов'язків голови правління акціонерної компанії "Укрзалізниця". Юрик обіймав посаду в.о. голови правління УЗ в період з квітня по вересень 2020 року. До цього він був членом правління УЗ і членом наглядової ради компанії.
  • 9 серпня Наглядова рада УЗ повідомила, що отримала заяву від тимчасово виконуючого обов'язки голови правління Івана Юрика про звільнення його від виконання таких обов'язків.
  • Наглядова рада провела позачергове засідання і вирішила задовольнити заяву Юрика.
  • Юрик продовжуватиме виконання своїх обов'язків на посаді члена правління, відповідального за фінанси. Наглядова рада рекомендує Кабінету міністрів України задовольнити зазначену вище заяву та схвалити відповідне рішення.