В "Укртрансбезпеці" зміна керівництва / фото УНІАН

Кабінет Міністрів України призначив Єгора Прокопчука новим головою Державної служби з безпеки на транспорті ("Укртрансбезпеки").

Таке рішення було прийнято 26 серпня на засіданні Кабміну, про це повідомляють "Українські новини".

Читайте такожВ "Укртрансбезпеці" проведуть тотальне перезавантаження - Мінінфраструктури

Відео дня

Єгор Прокопчук 1986 року народження, має декілька вищих освіт. Зокрема, у 2007 році він закінчив Національний технічний університет України (КПІ) за спеціальністю "прикладний системний аналіз" і Міжнародний університет фінансів в Києві за спеціальністю "фінанси". У 2008 році Прокопчук закінчив George Brown College (Торонто, Канада) за фахом "міжнародний бізнес", у 2012 і 2013 роках закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка за двома спеціальностями: "фінанси" і "правознавство".

Останнім місцем роботи Прокопчука стала посаду генерального директора ДПП "Кривбаспромводопостачання", яку він займав з 2016 по 2020 роки.

У 2014 році був начальником управління діловодства та контролю Одеської обласної державної адміністрації, у 2014-2016 роках головою громадської організації "Центр захисту одеситів" і головою наглядової ради ТОВ "ТРК" Нова Одеса ".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ДПП "Кривбаспромводопостачання" вийшло із затяжної фінансової кризи, скоротивши заборгованість підприємства більш ніж у 2 рази та реструктуризувавши борги. До 2020 року середня зарплата в "Кривбаспромводопостачання" збільшилася з 4 300 гривень до 9 200 гривень. У листопаді 2019 року криворізькі засоби масової інформації повідомляли, що на підприємстві "Кривбаспромводопостачання" з'явився єдиний в Кривому Розі сучасний офіс open space в стилі лофт.

Державна служба України з безпеки на транспорті ("Укртрансбезопасность") є центральним органом виконавчої влади, який реалізує державну політику у сфері безпеки на автотранспорті загального користування, міському електротранспорті, залізничному, морському і річковому (крім сфери безпеки мореплавства суден флоту рибного господарства).