1 червня "Укрзалізниця" запустила поїзд Київ-Відень \ фото facebook.com/Ukrzaliznytsia

В Угорщині, на станції Ньїредьхаза, вийшов з ладу вагон поїзда Київ-Відень, внаслідок чого його відчепили.

Як повідомляє прес-служба "Укрзалізниці", дев’ятьох людей, які їхали у цьому вагоні, пересадили у місцевий потяг. Пасажири змогли продовжити свою подорож.

Технічні причини інциденту з'ясовуються. Представники угорської сторони виконують ремонтні роботи. Вагон повернуть до складу потяга на зворотному шляху прямування.

Відео дня

"Відтак пасажирів, які повертаються з Австрії та Угорщини (8 осіб), місцевим потягом доставлять до станції пересадки, після чого вони продовжать рух до України",  - зазначається в повідомленні перевізника.

Читайте такожУкрзалізниця з 1 червня запускає потяг у ЄвропуЗмін до графіку рейсу міжнародного сполучення Київ-Будапешт-Відень наразі не планується. Наступний потяг відправлятиметься з Києва за розкладом.

Поїзд Київ-Відень

1 червня Україна після понад річної перерви відновила міжнародне залізничне сполучення, запустивши потяг Київ-Відень.Квитки можна придбати лише у міжнародних касах вокзалів.

"Укрзалізниця" також показала, як виглядає з середини цей потяг.

У ніч на 4 червня українські прикордонники та митники під час огляду поїзда Київ-Відень на залізничному пункті пропуску в Чопі виявили незаконну партію тютюнових виробів.