Астролог очікує масштабних фальсифікацій на виборах

Дата президентських виборів в Україні, з точки зору астрології, обрана "гірше не вигадаєш", - запевнив експерт у цій галузі Влад Росс. На його думку, під час виборів варто очікувати "масштабних фальсифікацій".

"Дата президентських виборів в Україні, з точки зору астрології, обрана гірше не вигадаєш. Вибори у нас завжди проходять під знаком Овна, а це значить, що поки так лишається, люди обирали і завжди будуть обирати не розумом, а емоціями. Народ, роблячи вибір, керується якимось імпульсом, завжди визначається з позицією в останній момент. Через це позиція виборця часто визначаться в останній момент тим, що хтось із кандидатів підкинув цукерочку або дав пляшку – за нього і голосують", – пояснив Росс під час чату на Главреді.

Читайте такожБільшість українців проти роздачі гречки та грошей виборцям – опитування

Відео дня

За його словами, астрологічна ситуація в день виборів буде така: "з'єднання" Меркурія з "Чорної Місяцем" буде доповнено "негативним аспектом" Нептуна.

"А це означає, що нас чекає просто небачена фальсифікація в першому турі президентських виборів. І один з кандидатів – не буду тицяти пальцем, який, якщо вірити соціологічним дослідженням, не має і 10% електоральної підтримки – може несподівано вийти у другий тур. Адмінресурс тут може бути використаний в неймовірних масштабах. В результаті "проголосувати" у нас можуть 2-3 мільйони "мертвих душ", чого буде достатньо, щоб протягнути цього кандидата у другий тур, як барон Мюнхаузен себе за волосся витягнув з болота", – розповів астролог.

Що стосується ситуації в країні після виборів, то Росс запевнив: "Різкого розвороту України від Заходу в бік Росії бути не може. Все. 2014 рік остаточно і безповоротно відколов Україну від Росії".