Під час концерту були присутні глядачі переважно з бюджетних установ / фото oporaua.org

Під час "творчого вечора" поета Дмитра Павличка, який відбувся 14 березня в Богуславі, здійснювалася передвиборча агітація на користь одного з кандидатів у Президенти - Петра Порошенка.

Як повідомляє прес-служба громадянської мережі "ОПОРА", під час концерту були присутні глядачі переважно з бюджетних установ.

Захід відбувався у районному будинку культури, участь у ньому взяли також представники держустанов Богуслава та району. Розпочинав захід директор районного будинку культури Олексій Михайлов, а завершував - керівник апарату Богуславської районної держадміністрації Олександр Новосвітній.

Відео дня

Читайте такожУ пошуках "порохоботів": як штаб Порошенка вербує агітаторів на вибори та скільки їм платять (відео)

"Творчий вечір" почався з представлення самого поета і частково його творчості, однак вже через короткий проміжок часу Дмитро Павличко почав згадувати кандидата у президенти Петра Порошенка. До прикладу, що був його довіреною особою", - повідомляє "ОПОРА".

Під час свого виступу поет розповідав також біографію Порошенка, і наголошував на тому, що інші кандидати його "дискредитують".

Він також відкрито закликав голосувати за Порошенка, наголошує "ОПОРА". Також зазначається, що завершився виступ поета образами на адресу найближчих конкурентів Порошенка на виборах.

Директор районного будинку культури Олексій Михайлов відмовився коментувати, хто організатор заходу, з чиєї ініціативи його організовували та кого запрошували.

У зв'язку з цим "ОПОРА" закликає правоохоронні органи перевірити джерела фінансування творчого вечора поета Дмитра Павличка в Богуславі.

Як повідомляв УНІАН, у Міністерстві внутрішніх справ радять виборчому штабу кандидата у президента Петра Порошенка не шукати "лазівки" у законодавстві. В МВС нагадали, що будь-яка оплачувана агітація розцінюватиметься як підкуп виборців з усіма юридичними наслідками.