Аркадій Корнацький написав пісню про Україну і надрукував її слова накладом у мільйон примірників / Скріншот - Youtube

Кандидат на посаду Президента України Аркадій Корнацький написав пісню та надрукував її накладом в 1,1 мільйона примірників. Вартість друку склала 877,5 тисячі гривень.

Читайте такожЯк "вибувші" кандидати у президенти можуть зіпсувати ваше волевиявлення

Таку інформацію наводить громадський рух «Чесно», посилаючись на вихідні дані на листівках кандидата. Зазначається, що слова пісні та звернення до виборців Корнацький видрукував у Черкасах. Замовлення виконав підприємець Олександр Третяков.

Чесно

На листівках Корнацький навів назву своєї пісні у YouTube, де вона доступна у форматі караоке.

Зазначається, що виборчий фонд Аркадія Корнацького наразі становить 1,5 мільйона гривень, які кандидат вклав самостійно. Відповідна інформація опублікована у проміжному фінансовому звіті про надходження та витрати з виборчого фонду кандидата на сайтах ЦВК і НАЗК.

За наведеними даними, більшість коштів кандидат витратив на друк агітаційних матеріалів. 15 тисяч кандидат заплатив за ефір на ТРК "Ільдана", а 204 тисячі гривень віддав "Укрпошті" за послуги поштового зв'язку.

Раніше у Комітеті виборців України заявили, що кандидати на пост глави держави витратили з виборчих фондів 1 мільярд 273 мільйони гривень.