Оприлюднені результати екзит-полів можна вважати майже остаточними / фото УНІАН

Генеральний директор Київського міжнародного інституту соціології Володимир Паніотто заявляє, що остаточні дані результатів голосування на виборах президента України відповідно до Національного екзит-полу відрізнятимуться від даних станом на 18.00 на 0,1-0,2%.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав на прес-конференції у Києві.

"Зазвичай у попередніх екзит-полах в нас результати відрізнялися остаточні від тих, які отримані на 18.00. Вони відрізняються не більше, ніж 0,1%, здається, 0,2% - це максимум", - зауважив Паніотто.

Відео дня

За його словами, оприлюднені о 20.00 станом на 18.00 результати екзит-полів можна вважати майже остаточними.

Читайте такожЗеленський і Порошенко виходять до другого туру - екзит-пол ТСН

Він спрогнозував, що остаточні дані Національного екзит-полу-2019 будуть відрізнятися від даних на 18.00 на 0,1%. "Може, десь на 0,2%, але я не впевнений, що таке буде. Це якщо будуть підвозити, будуть порушення, то, можливо, будуть більше, а так 0,1-0,2%", - сказав Паніотто.

Своєю чергою, директор фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна наголосила, що "фіналісти вже визначилися".

Як повідомляв УНІАН, згідно з результатами проекту "Національний екзит-пол 2019", проведеного фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, Київським міжнародним інститутом соціології та Українським центром економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова, станом на 18.00 за кандидата у президенти, шоумена Володимира Зеленського проголосували - 30,4%, за чинного главу держави Петра Порошенка - 17,8%, за лідера ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко – 14,2% виборців.

Остаточні дані Національного екзит-полу станом на 20.00, коли закрилися виборчі дільниці, будуть оприлюднені о 23.00.