фото agroparty.org.ua

Керівником виборчої кампанії Аграрної партії України на виборах до Верховної Ради України став заступник голови партії Олег Корбан.

Таке рішення було прийняте Президією Аграрної партії України.

54-річний Олег Корбан є заступником голови Аграрної партії, а також головою Київського обласного партійного осередку. У лавах АПУ – з 2016 року.

Відео дня

«Українське село робить вибір на користь Аграрної партії, і підтвердження тому – стабільно високий результат на місцевих виборах», – стверджує керівник виборчої кампанії. Зараз Аграрна партія входить в трійку лідерів за кількістю депутатів місцевих рад.

«Наша мета сьогодні – входження Аграрної партії до Верховної Ради України із результатом у 7-8% голосів», – наголосив Олег Корбан.

На думку Олега Корбана, для Аграрної партії такий результат на виборах є цілком реальним. Адже політики, які сьогодні представляють Аграрну партію в регіонах, показують нову якість управління на місцях і мають авторитет у своїх громадах.

Досягнення представників Аграрної партії, за словами Олега Корбана, будуть активно використовуватися і під час парламентських перегонів: «Сьогодні для всієї України вони стануть новими, але водночас успішними обличчями». Представники Аграрної партії успішно реалізують соціальні та інфраструктурні проекти, створюють робочі місця і працюють над інвестиційною привабливістю своїх населених пунктів.

На виборах в ОТГ, що відбудуться в червні 2019 року, за словами Олега Корбана, Аграрна партія має на меті посісти як мінімум друге місце за кількістю обраних депутатів і голів громад.

Нагадаємо, Аграрна партія вперше братиме участь у виборах до Верховної Ради України. Зараз партія входить у трійку лідерів за кількістю депутатів місцевих рад та голів ОТГ.