Прізвища справжніх кандидатів від партії «Слуга Народу» можна перевірити на офіційному сайті політичної сили / фото facebook.com/sluganarodu.official/

Волонтери Зе!Команди створили сайт ZeOpark, на якому збирають фото фейкових кандидатів у народні депутати, котрі використовують бренд і символіку партії «Слуга Народу», не маючи до неї жодного стосунку.

Кожен, хто помітив у своєму окрузі недобросовісну агітацію з боку кандидатів, котрих не висувала партія «Слуга Народу», але які копіюють її фірмовий стиль у рекламі, може сфотографувати таку агітацію та додати світлину на сайт ZeOpark за посиланням https://zeopark.com/, щоб про політичну «фауну» кандидатів-брехунів дізналася вся Україна.

«ZeOpark – територія кандидатів у депутати, в яких не вистачило грошей на власного дизайнера. Мешканців парку руками не чіпати і не годувати – вже наїлися до вашого приходу», – зазначено на сайті.

Відео дня

Читайте такожПартія "Слуга народу" представила кандидатів у народні депутати в одномандатних округах Київської області

За словами керівника виборчого штабу партії «Слуга Народу» Олександра Корнієнка, кількість політичних аферистів, які маскуються під слуг народу, збільшується щодня.

«Ми закликаємо конкурентів до чесної боротьби й попереджаємо шахраїв про кримінальну відповідальність за крадіжку бренду партії і за введення в оману наших виборців. Підкреслюю, суб’єктом висування наших кандидатів є політична партія «Слуга Народу». Самовисуванці, які маскуються під слуг народу, – це шахраї», – заявив Олександр Корнієнко.

Прізвища справжніх кандидатів від партії «Слуга Народу» можна перевірити на офіційному сайті політичної сили https://sluganarodu.ua або на персональних сайтах кандидатів-мажоритарників.

Нагадаємо, суд зобов'язав ЦВК виключити з виборчих бюлетенів інформацію про партійність кандидатів-клонів, які вказали місцем своєї роботи юридичні особи, у назві яких використані позначення «Слуга Народу» або «ЗЕ!». Нині незаконне використання бренду та стилістики партії «Слуга Народу» виявлене більш ніж у третині округів по всій Україні.