16 липня партія «Слуга народу» вибрала Ірину Верещук кандидатом в мери Києва / Фото: УНІАН

Народний депутат від «Слуги народу» та кандидат у мери Києва від партії Ірина Верещук відповіла на звинувачення у купівлі ботів напередодні місцевих виборів.

Про це вона написала у себе на сторінці в Facebook.

Читайте такожЖінка й україномовна: Верещук розповіла про свої переваги на виборах мера Києва (відео)

Відео дня

«Дійсно, останніми днями на мій Інста-акаунт підписались десятки тисяч ботів. Але, я нічого не купляла. Це працюють деякі «доброзичливці» напевно з метою заявити, що я купляю ботів. Мої помічники вже пару днів намагаються вирішити цю проблему (тобто позбутись ботів), в тому числі в контакті з адміністрацією Інстаграм.  Поки-що, проблема залишається. Так чи інакше ми це вирішимо», – повідомила Верещук.

Депутатка також додала, що боти – це «вчорашній день» з точки зору технологій медіа-війни. Також Верещук звернулася до недоброзичливців, заявивши, що їм «ці дрібнички не допоможуть».

«Також запам’ятай-те: я нічого не забуваю, всі борги віддаю. З відсотками. Отже, подумай-те. Ірка, вона така», – наголосила кандидатка у мери Києва.

Як повідомляв УНІАН, 16 липня партія «Слуга народу» провела праймеріз, за результатами якого вибрала Ірину Верещук кандидатом в мери Києва на майбутніх виборах. Депутат з великим відривом перемогла інших кандидатів від партії.