Брюссель. 19 квітня. УНІАН. Іспанія проведе ще одне надзвичайне засідання Ради міністрів транспорту ЄС для оцінки наслідків закриття авіаційного руху для економіки.

Як передає власний кореспондент УНІАН в Брюсселі, про це повідомив сьогодні на брифінгу по завершенню надзвичайного засідання Ради міністрів з питань транспорту ЄС віце-президент Єврокомісії, відповідальний за питання транспорту, Сіїм КАЛЛАС.

“Я задоволений, що іспанське головування погодилось провести ще одне надзвичайне засідання Ради міністрів ЄС з питань транспорту для того, щоб обговорити більш детально економічні наслідки кризи”, - сказав він.

Відео дня

Віце-президент не надав інших деталей.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні Іспанія вже провела надзвичайне засідання Ради міністрів з питань транспорту ЄС для вирішення проблеми із закриттям значної частини авіаційного простору Європи для польотів. За підсумками засідання, що відбувалося в режимі відео-конференції, було вирішено посилити координацію, а також було схвалено нові заходи безпеки, які можуть дати можливість збільшити кількість польотів в Європі вже починаючи з вівторка, 20-го квітня.