Родину виявили у власній квартирі / Скріншот

На Черкащині у квартирі знайшли непритомну цілу родину. Дорослі ще дихали, а от малого витягти із лап смерті медики не встигли.

Звечора молода родина приймала гостей. А вже на ранок господар зателефонував своєму другові й попросив якомога швидше привезти ліки. Усій родині стало зле, передають "Факти".

"Каже щось погано, напевно, отруїлися. Все, я забрав рюкзак, і пішов. Малий лежав дивився телевізора біля нього в спальні. Це було о 10.00. Через півтори години я приїхав привіз, після того я їх не бачив", – друг родини Олег.

Читайте такожУ Київській області три людини "підчепили" небезпечне захворювання - одна померла

Надвечір до дітей примчав схвильований дідусь. Чоловік ніяк не міг додзвонитися, тож вирішив перевірити, чи все гаразд. Та на нього чекала жахлива картина.  Непритомні батько із сином лежали на ліжку, а мати – у ванній. Чоловіка й дружину у вкрай тяжкому стані медики забрали до лікарні. А от шестирічному хлопчикові допомагати було запізно.

"На жаль, дитині допомога вже не знадобилась. Батько без свідомості й мати при свідомості, але у край тяжкому стані", – каже лікар швидкої допомоги Олег Мельник.

Що саме сталося у квартирі, тепер розбираються слідчі. А от у сусідів – власна версія. Мовляв, напередодні родина пригощалася грибами.

Інші ж переконані – родину згубив газовий котел. Начебто через його несправність нещасні надихалися чадним газом. Проте газовики, які прибули на місце трагедії одними з перших, відхилень від норми не виявили.

Що ж насправді стало причиною смерті маленького хлопчика і страшного отруєння його батьків – тепер вже з’ясує експертиза.

"Дитина направлена на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті", – каже в.о. керівника Христинівського відділення поліції Сергій Єлісєєв.

Раніше з'явилися моторошні подробиці смерті породіллі в Івано-Франківську.