Давайте відверто: ми любимо бюджетну косметику. Яка різниця, з яких равликів збирали слиз для суперефективних формул, якщо заповітну банку ніхто не може собі дозволити?

Патчі — відпочилий вигляд та променистий погляд

1. Via Beauty «Колаген і Біо-золото».

Відео дня

Колагенові патчі під очі просякнуті есенцією з колоїдним золотом, яка знімає припухлість і уповільнює старіння. Гелеподібна текстура добре прилипає до шкіри, тому патчі нікуди не з'їжджають і приємно освіжають шкірний покрив.

2. Garnier «Зволоження + свіжий погляд.

Вітамін C в екстракті цитрусових дбайливо освітлює шкіру, тому сліди безсонних ночей зникають геть. Молекули гіалуронової кислоти проникають у глибокі шари шкіри, відновлюючи нестачу вологи. Виробник рекомендує зберігати тканинні патчі в холодильнику.

Тканинні маски — компрес, що підсилює дію живильної есенції

3. Belita Mezo Complex маска-бустер «Ліфтинг+омолодження».

Білоруський виробник вривається на третю сходинку з інтенсивним омолоджувальним продуктом, який обіцяє результат без ін'єкцій. Секрет — в ефективному впливі на гідроліпідний баланс: шкіра не втрачає вологу, а тому зберігає пружність і гладкість.

4. Elizavecca Face Care Egf Deep Power Ringer.

Корейці започаткували тренд на тканинні маски, а особливо українкам полюбилася відновлювальна формула від Elizavecca. Гіалуронова кислота насичує епідерміс вологою, тоді як аргінін прискорює циркуляцію крові, що розганяє обмін речовин і допомагає клітинам отримати корисні компоненти.

Одноразові саше — готові до застосування

5. ZIAJA Goat's Milk.

Козяче молоко чинить буквально чарівну дію — загинайте пальці: омолоджує завдяки жирним кислотам і вітаміну E, ферменти прискорюють обмін речовин, антиоксидант коензим Q10 бореться з впливом вільних радикалів, вітамін А заспокоює, а вітамін PP усуває свербіння, зменшує запалення, вирівнює тон і бореться з пігментними плямами.

6. Eveline BIO HYALURON 4D.

Освіжальна і проникна гелева формула швидко зменшує набряклість і підтягує контури обличчя. Стовбурові клітини вирівнюють рельєф шкіри, а природний бетаїн заспокоює подразнення і відновлює гідроліпідну мантію, посилюючи природні бар'єрні функції шкірного покриву.

Очисні — чистота як запорука краси

7. MAY face WOW! oxy bubble mask.

Мабуть, найбільш кумедна і незвичайна маска списку. Гелеподібна консистенція після нанесення перетворюється на кисневу піну з бульбашками, які делікатно очищають шкіру. Мікромасаж вирівнює колір обличчя, звільняє і звужує пори, а також підіймає настрій. Не забудьте зробити селфі з обличчям-хмаринкою!

8. Via Beauty Black Mask.

Маски-плівки потрапили в ужиток з інстаграму і стали невіддільною частиною процедур для догляду. Формула від Via Beauty застигає на обличчі в щільну плівку, яка витягує забруднення з пір, усуває відмерлі частинки, а також підтягує шкіру і розгладжує мікрорельєф. Чорне вугілля додатково абсорбує себум, матуючи обличчя на довгий час.