Шестеро буковинців не інфіковані коронавірусом / фото УНІАН

У шістьох мешканців Чернівецької області, яких госпіталізували з підозрою на коронавірусну інфекцію, не підтвердилося захворювання.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Чернівецької обласної державної адміністрації, посилаючись на дані вірусологічної лабораторії Центру громадського здоров’я Києва.

Читайте такожУ Чернівцях з підозрою на коронавірус госпіталізували ще одного чоловіка

Відео дня

«Результати тестів на коронавірус у шістьох буковинців, які госпіталізовані до інфекційного відділення обласної клінічної лікарні, є негативними. Також не підтверджено COVID-19 у контактних осіб», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 3 березня у Чернівцях підтверджено перший в Україні випадок коронавірусу – у чоловіка, який з дружиною повернувся з Італії. Медики госпіталізували чоловіка, а його дружина самоізолювалась вдома. Пізніше лікарі госпіталізували і її в один з медичних закладів міста. На даний час в неї відсутні будь-які ознаки коронавірусної інфекції.

7 березня до інфекційного відділення обласної лікарні у Чернівцях було госпіталізовано ще одного чоловіка з підозрою на інфікування коронавірусом.

Повідомлялося, що пацієнт з ознаками інфекційного захворювання прибув із країни, де зафіксовані випадки зараження COVID-19.