В українки стався інсульт на відпочинку у Туреччині / фото facebook.com/nadia.pavuk

У мешканки села Зимна Вода Львівської області Зоряни Семенюк-Святківської стався крововилив в мозок на відпочинку у Туреччині. Жінці діагностували інсульт, зараз вона перебуває у важкому стані.

Читайте такожЩо таке інсульт, як його лікуватиПро це повідомляє ТСН.

Зазначається, що жінку госпіталізували та прооперували.

Відео дня

Наразі  мати двох дітей у комі під апаратом штучної вентиляції легень. Поруч з нею – її чоловік Юрій, який сподівається на її одужання.

«14 жовтня вони з чоловіком поїхали відпочивати до Туреччини. Вже за два дні, 16 жовтня, приблизно о 16:00 вона прилягала відпочити, чоловік думав що вона спить. Зранку о 07:00 годині він побачив, що вона не прокидається. Викликали «швидку» і її госпіталізували», – розповіла родичка подружжя Надія Павук.

«Крововилив у мозок, кома. Зробили операцію, трепанацію черепа. Стан стабільно важкий. Лікарі кажуть, що вона мала б йти на поправку, але з коми вона не виходить», – додала вона.

За словами жінки, вона намагається у соцмережах знайти допомогу для Зоряни, адже за тиждень лікування та операцію клініка висунула рахунок на суму 44 тисяч євро.

«З них страхова покриває лише 15 тисяч євро, адже такий ліміт у компанії. Медицина в Туреччині дуже дороговартісна: кожен день перебування в клініці, всі обстеження і ліки», – розповіла родичка.

Вас також можуть зацікавити новини