На базі Центру інноваційних медичних технологій НАН України реконструйовано патологоанатомічне відділення / фото nestra.ua/

Розвиток та удосконалення патологоанатомічної служби в Україні питання нагальне і неминуче в опції сьогодення. Насправді, чи може бути патологоанатомічне відділення сучасним та інноваційним? - Так! 

Завдяки українській будівельній компанії БК КБР та консорціуму NESTRA в Києві працює найсучасніше патологоанатомічне відділення на базі "Центру інноваційних медичних технологій НАН України", аналогів якому в країні немає.

"Наша компанія завжди працює на результат. Патологоанатомічне відділення це – складний виклик у ремонтних роботах, хотілось зробити його – патологоанатомічною службою майбутнього – сучасною і енергоефективною. Впевнений, що нам це вдалось", – зазначив Дмитро Нестерук, директор БК КБР та консорціуму NESTRA.

Відео дня
nestra.ua/

Сам медичний персонал Центру інноваційних медичних технологій НАН України характеризує капітальну реконструкцію патологоанатомічного відділення ефективною та на високому рівні, тим більше, що це завжди найскладніший об’єкт у лікарнях, який потребує спеціального ремонту та відповідного оснащення. У приміщенні, зокрема, встановлено металеві стіни, сучасні холодильники, витяжки і відповідна система кондиціювання. Тож таке  патологоанатомічне відділення стало першим в Україні.

nestra.ua/

Особливо цінним є те, що на сьогодні значно підвищилась ефективність діяльності патологоанатомічного відділення. Відтепер у відділенні працює модернізована і оснащена всім необхідним ритуальна зала, зроблено сучасний коридор для відвідувачів, а це є проявом турботи й поваги до родичів пацієнтів у таких важливих державних медичних установах, як "Центру інноваційних медичних технологій НАН України".

Приміщення нової функції (патологоанатомічне відділення) розміщено максимально автономно із забезпеченням мінімальних перетинів шляхів з існуючими шляхами персоналу, відвідувачів та хворих. Воно розташоване таким чином, що з вікон палат (коридори, с/в і т.д.) не проглядаються ритуальні процеси ПАВ, що передбачено у чинних нормативних документах.

Окрім виконаного ремонту у патологоанатомічному відділенні, БК КБР та NESTRA у 2021 році закінчили усі колосальні ремонтні роботи у "Центрі інноваційних медичних технологій НАН України".

nestra.ua/

БК КБР та консорціум NESTRA вже 7 років існує на ринку України. За цей період компанія здала понад 100 об’єктів та завоювала зразкову репутацію серед будівельних компаній. Всі кейси ремонтних робіт і весь спектр послуг, які можна замовити у концерні NESTRA, дивіться на сайті: http://nestra.ua/