false

Це просто диво-кришталики, практично повністю складається з "води", і тільки такі, від найвідоміших виробників ми застосовуємо у своїй роботі. Розповідає головний лікар "Німецької очної клініки" Ксенія Грошева.

Зникла яскравість кольорів?

Усі фарби світу ніби потьмяніли і загубилися в тумані? Це ознаки захворювання, що викликає сліпоту у людей у ​​розвинених країнах-катаракті,

Відео дня

Ранок починається не з кави, а з пошуку окулярів на тумбочці?

З'явилися окуляри для читання, вже втомилися їх міняти і нескінченно шукати по дому чи сумочці?

У нас у Німецькій клініці ми маємо можливість запропонувати нашим пацієнтам програму "Живий зір".

 За спеціальною ціною Ви можете повернути молодість Вашим очам та імплантувати найсучасніший мультифокальний кришталик – трифокусний кришталик, найстарішого виробника штучних кришталиків у світі. Компанії, яка і винайшла кришталик вперше у світі.

І зараз має можливість запропонувати пацієнтам, які потребують оперативного лікування катаракти-об'єктивне диво на мій погляд.

Найсучасніший кришталик-який повністю біосумісний з людським оком-має гарантію сто років і дозволяє після операції чудово бачити зблизька і вдалину, вдягнути нитку у вугільне вушко і далеко побачити номер автомобіля, що наближається, і улюблені особи рідних чітко і реально, повернути другу молодість очей.

false

Які переваги мультифокального трифокусного кришталика?

Кришталик має запатентовану дифракційно-ступінчасту технологію, яка забезпечує реалістичність зображення та відмінний зір на всіх відстанях: вдалину, поблизу роботи з документами та читання книг, а також на середній відстані при роботі з комп'ютером або ноутбуком.

Дуже важливо, що кришталик знаходиться у спеціальному контейнері – перед завантаженим картриджем, який виключає будь-який контакт кришталика з навколишнім середовищем та забезпечує його абсолютну стерильність при імплантації в око.

false

Матеріал кришталика має виняткову біосумісність з тканинами ока, має абсолютну прозорість і найвищу якість кольору.

Трифокусний штучний кришталик – це лінза із бездоганною репутацією, стандарт сучасної хірургії катаракти.

Вибираючи цей кришталик для своєї операції з приводу катаракти, Ви отримуєте світовий рівень хірургії, найдосвідченіших висококласних фахівців, найсучасніше та найтехнологічніше обладнання, комфорт перебування в клініці. Операція із заміни кришталика проводиться амбулаторно, абсолютно безболісна, швидка, з відновленням зору у перші години після операції.

false

Подаруйте Вашим очам найкраще! Тим більше, що обмежену кількість операцій шляхом тривалих переговорів з компанією вдалося на відміну від ЄС отримати за спеціальною ціною, майже вдвічі дешевше ця операція коштує в Києві ніж у Варшаві, звичайно це не назавжди, але така можливість зараз є.

Ця фантастична лінза нового покоління вже доступна для наших пацієнтів. Я пишаюся, що можу запропонувати нашим пацієнтам найкраще.

Детально розповім на прийомі в клініці про всі переваги кришталика або перегляньте інформацію в інтернеті на нашому сайті klinika.ua.