REUTERS

Кількість померлих внаслідок інфікування коронавірусом нового типу у Китаї зросла до 25 осіб.

Крім того, зафіксовано 616 випадків зараження вірусом, повідомляє Sky News з посиланням на дані місцевої влади.

"Кількість людей, померлих через новий вірус у Китаї, зросла до 25, а загальна кількість випадків зараження - до 616", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Місто Ухань, яке вважається епіцентром спалаху вірусу і в якому проживає 11 млн осіб, наразі повністю закрите: все транспортне сполучення з ним, включно з залізницею, автобусами, метро та поромами, було призупинене. Жителям міста наказали носити маски у громадських місцях та на роботі.

Читайте такожВчені встановили першоджерело смертельного вірусу в Китаї

Як повідомляв УНІАН, про спалах пневмонії невідомого походження у місті Ухань влада Китаю повідомила у кінці грудня 2019 року. Попередньо встановлено, що збудником захворювання став новий тип коронавірусу - 2019-nCoV. Вірус передається від людини до людини.

Раніше про виявлення інфікованих цією недугою повідомляли на Філіппінах, у Таїланді, Японії, Південній Кореї та на Тайвані. Також про виявлення першого зараженого новим коронавірусом пацієнта напередодні заявляли у США.

Речник Держприкордонслужби Андрій Демченко 22 січня заявив, що в українських аеропортах до розпорядження МОЗ не посилюватимуть перевірки у зв’язку зі спалахом коронавірусу в Китаї.