Ілюстрація \ REUTERS

У Південній Кореї та Ірані продовжує зростати кількість хворих коронавірусом COVID-19. Перший випадок зараження виявлено в Катарі.

Читайте такожУ світі на коронавірус захворіли вже більш ніж 85 тисяч людей

У Південній Кореї за день кількість хворих вірусом зросла на 909 осіб. Всього в країні заражені 2,9 тис. осіб, 16 померли, повідомляє організація Центрів по контролю і профілактиці захворювань (KCDC) при південнокорейському МОЗ. Заступник голови KCDC Квон Чжун Ук розповів на брифінгу, що більшість загиблих були чоловіками, у всіх жертв хвороби було якесь хронічне захворювання, більше половини були старші 60 років, передає kommersant.

Відео дня

В Ірані від коронавіруса за добу померло дев'ять чоловік, загальне число загиблих досягло 43, заражених - 593. Іранська влада також заперечує, що в країні занижують дані про жертв хвороби. Джерела BBC стверджували, що від нового вірусу в Ірані померло як мінімум 210 осіб.

Перший випадок зараження коронавірусом був виявлений в Катарі. За даними катарського інформаційного агентства, хворобу підхопив 36-річний чоловік, який нещодавно повернувся в країну з Ірану. Всього в країнах Близького Сходу зафіксовано понад 720 випадків зараження новим вірусом.