Ілюстрація REUTERS

Кількість людей, що заразилися коронавірусом в Ірані, досягла 13 тис. 983 особи, 724 людини померли, 4 тисячі 790 осіб одужали.

Про це представник Міністерства охорони здоров'я Ірану Кіануш Джаханпур заявив сьогодні на прес-конференції, повідомляє агентство ІРНА.

Читайте такожВ Італії за добу померли 175 інфікованих коронавірусом

Відео дня

«За останню добу виявлено 1 тисячу 209 нових випадків зараження коронавірусом, і число тих, що заразилися коронавірусом в Ірані, досягло 13 тисяч 983 осіб», - сказав чиновник.

За словами Джаханпура, зафіксовано 4 тисячі 790 випадків одужання серед тих, хто заразився.

«Загальна кількість жертв зросла до 724 осіб», - додав він.

Як повідомляв УНІАН, спалах нового коронавірусу було зафіксовано наприкінці грудня 2019 року в найбільш густонаселеному місті Центрального Китаю - 12-мільйонному місті Ухань. Всесвітня організація охорони здоров'я визнала її надзвичайною ситуацією міжнародного масштабу, охарактеризувавши як епідемію з численними осередками. За межами КНР випадки зараження були виявлені в 120 країнах, включаючи Іран.

В Україні на сьогодні зафіксовано три лабораторно підтверджених випадки інфікування коронавірусом, одна людина померла. В країні оголошено загальнонаціональний карантин.

Станом на ранок 15 березня у світі було зафіксовано 156 тис. 399 випадків захворювання на коронавірус COVID-19, що на 10 тисяч більше, ніж за попередню добу. Найбільше від вірусу постраждали Китай, Італія та Іран.