Під одесою сталася страшна смертельна ДТП / Думская

Біля селища Хлібодарське Одеської області жінку-пішохода збили одразу два автомобілі. Постраждала померла на місці пригоди до прибуття швидкої.

Читайте такожВ Ужгороді Porsche збив 12-річну дівчинку (фото)

Як повідомляє «Думская», інцидент стався на неосвітленій дорозі. За словами очевидців, в районі автобусної зупинки «Фіат» збив жінку, яка переходила дорогу пішохідним переходом. Жінка впала, і на неї наїхав автомобіль «Вольво».

Відео дня

Місцеві жителі, як наголошується, кажуть, що аварія сталася через відсутність освітлення на пішохідному переході.

Думская

«Траса не оснащена ані світлофором, ані елементарно нормальним освітленням. Я сама щодня стою по 10-15 хвилин перед пішохідним переходом, щоб перейти дорогу. Наїзди в нашому районі не рідкість, хоча смертельних випадків не було давно. Невже мають гинути люди, щоб домогтися справедливості, щоб виділили бюджет на освітлення і світлофор», — процитували журналісти пост жительки Хлібодарського Вікторії Карауш.

Думська

Станом на 14:25 місцеві мешканці перекривають Маякську трасу, вимагаючи вирішити питання з освітленням траси та встановленням світлофора. Чекають приїзду чиновників.

Раніше повідомлялося, що медикам не вдалося врятувати 41-річну жительку Біляївського району Одеської області, яка отримала травми після випідання з маршрутки.