Коцюруба помер за загадкових обставин / фото Ірина Дзьоба

Львівський хірург, колишній член Студентського братства Андрій Киштяк заперечив поширену раніше версію про інфаркт міокарда у раптово померлого львівського активіста, екс-голови "Правого сектору" Ігоря Коцюруби.

Він повідомив, що Коцюруба потрапив у лікарню з двома різаними ранами шиї та помер від втрати крові. "Надійшов із двома різаними ранами шиї. Пересічена ліва загальна сонна артерія. Помер від геморагічного шоку. Хто різав Ігоря - основне питання...", - написав він у Facebook у коментарях.

false

Раніше повідомлялося, що львівський активіст, екс-глава "Правого сектору" області 53-річний Ігор Коцюруба раптово помер 16 грудня. Обставини смерті залишаються до кінця не з'ясованими, оскільки поліція, ґрунтуючись на телефонному дзвінку очевидця, стверджує про спробу самогубства. Зате близькі друзі активіста припускають, що йдеться про вбивство.

Відео дня

У Червоноградській центральній міській лікарні телефоном головного лікаря Zaxid.net підтвердили, що Ігоря Коцюруба привезли з перерізаним горлом. Він помер у реанімації, бо "рана була несумісна з життям".