Правоохоронці розслідують вибух гранати під дверима приватного будинку в Рівному / ГУ НП в Рівненській області

У ніч на 12 лютого в біля дверей приватного будинку на вулиці Скрипника в Рівному стався вибух.

Як повідомляється на сайті нацполіції в Рівненській області, до правоохоронців звернулась потерпіла – 47-річна мешканка будикнку.  

Читайте такожНа Хмельниччині чоловік знайшов на пасовищі майже двісті гранат

Відео дня

Водночас, «Рівне вечірнє» повідомляє, що в будинку мешкає директорка "Торгового центру-Д" (ринку Дикого) Олена Нездюр. Вона є донькою Ярослава Дикого, засновника та колишнього власника ринку. 

Слідчо-оперативна група на місці пригоди встановила, що зловмисник через незамкнену хвіртку зайшов на територію приватного будинку та кинув під вхідні двері вибуховий предмет. Експерти попередньо встановили, що вибухнула граната РГД-5. Її уламки вилучили та відправили на експертизу.

ГУ НП в Рівненській області

В момент вибуху в будинку перебувало подружжя господарів та їх 15-річний син. Ніхто з них не постраждав. Вибухом були пошкоджені двері та фасад будинку.

За фактом хуліганства відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України.

Раніше на Рівненщині поліція затримала п’яного мешканця селища Рокитне, який ввечері 2 січня кинув у двох молодих людей гранату.