У страшній аварії під Дніпром загинули дві людини / фото Інформатор

Дві людини загинули в результаті зіткнення вантажівки McDonald's та легкового автомобіля на трасі Н-08, на кордоні Дніпропетровської та Запорізької областей.

Читайте такожУ центрі Києва авто вилетіло на тротуар та врізалося в терасу ресторану

Як повідомляє «Інформатор», страшна аварія сталася близько 7:00 12 лютого. Вантажівка їхала в бік Дніпропетровської області, а в протилежному їй напрямку рухався легковий Opel. Під час руху водій легковика втратив контроль над автомобілем і вилетів на зустрічну смугу, де на великій швидкості влетів у вантажівку.

Зазначається, що в результаті потужного удару водія і пасажира Opel викинуло на проїжджу частину, від отриманих травм вони померли на місці. Водій вантажівки не постраждав.

Правоохоронці понад сім годин проводили слідчі дії на місці аварії. Журналісти уточнюють, що тіла загиблих лежали на місці події не накритими. Опубліковано також моторошне відео з місця аварії

Відео не рекомендується до перегляду дітям і людям зі слабкою психікою.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 — порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб

У грудні минулого року повідомлялося, що в результаті ДТП під Мелітополем Запорізької області в позашляховику живцем згоріли дві людини.