Фізична сила до засуджених не застосовувалися / фото: ДКВСУ/Facebook

У Черкаській виправній колонії №62 28 квітня група засуджених з 30 осіб напала і завдала працівникам установи тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Про це повідомляє Адміністрація Державної кримінально-виконавчої служби України на своїй сторінці у Facebook.

Зазначається, що конфлікт виник під час проведення вечірньої перевірки засуджених. Окремі засуджені «проявили групову непокору законним вимогам адміністрації, здійснили напад та завдали працівникам установи тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості».

Відео дня

Один із постраждалих працівників установи госпіталізований до лікарні у тяжкому стані. У зазначеному інциденті взяли участь близько 30 засуджених.

фото: ДКВСУ/Facebook

У зв’язку з цим у виправній колонії запроваджено режим особливих умов, під час якого здійснюватимуться додаткові режимні заходи, зокрема, будуть тимчасово скасовані побачення.

За результатами проведення обшуку було вилучено ряд заборонених речей та предметів. Під час проведення зазначених заходів спеціальні засоби та фізична сила до засуджених не застосовувалися.

Наразі, оперативна обстановка в установі керована, адміністрацією проводяться відповідні режимні заходи для її підтримання.

Один із постраждалих працівників установи був госпіталізований / фото: ДКВСУ/Facebook