У січні в нього стріляли у дворі будинку, в якому він проживав / facebook.com/mvs.gov.ua

На заступника начальника Баришівського відділення поліції Антона Павленка, якого вночі застрелили біля кафе, раніше скоювали замах.

Про це вітчим поліцейського Анатолій Юрченко повідомив ТСН.ua.

Читайте такожСправу про жорстоке побиття журналіста Комарова перекваліфікували у "замах на вбивство"

Відео дня

Як зазначив родич поліцейського, цього року на Павленка вже було скоєно замах. У січні в нього стріляли на подвір'ї будинку, в якому він мешкав. Тоді поліцейський дивом вижив - куля влучила у голову та сильно ушкодила ніс. На пластичну операцію збирали гроші всією родиною, а нападників так і не знайшли.

2 травня у Павленка народився син, і його дружина досі перебуває у лікарні. Сьогодні вночі у кафе правоохоронець з друзями відзначав своє 32-річчя та народження первістка.

Також вітчим повідомив, що Павленко виріс у Баришівці, закінчив школу із «золотою» медаллю, а потім навчався в Луганському університеті внутрішніх справ. Служити у правоохоронних органах було його мрією. Проходив службу в зоні проведення ООС. На посаду заступника начальника Баришівського відділення поліції прийшов у званні капітана і згодом отримав майора.

Зауважується, що ресторан, біля якого стався напад, досі зачинений - там тривають слідчі дії. Нападників досі не знайшли.

Як повідомляв УНІАН, заступника начальника Баришівського відділення поліції застрелили вночі 5 травня.

В області розпочато поліцейську спецоперацію "Сирена".

За фактом навмисного вбивства поліцейського відкрито кримінальне провадження.

Речник поліції Київської області Микола Жукович не виключив, що вбивство може бути пов'язане зі службовою діяльністю поліцейського.