Поліцейському, який збив дитину на переході, винесли догану / фото pexels.com

Поліцейському, який у місті Бориспіль Київської області, збив дитину на пішохідному переході, винесли догану.

Про це повідомили у поліції Борисполя. За даними прес-служби, патрульному  було винесено адміністративну постанову за ч. 1 ст. 122 (Ненадання переваги у русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах).

Читайте такожДБР пом’якшило категорію злочину п'яним "копам", які з пістолета поранили 5-річного хлопчика

Відео дня

У поліції стверджують, що як тільки їм стало відомо про інцидент, керівництво управління патрульної поліції в Київській області провело перевірку за даною подією та неодноразово спілкувалося з батьками хлопчика. За результатами перевірки було встановлено, що пішохід не отримав будь-яких тілесних ушкоджень та не звертався до медичних закладів. Інше майно, а саме самокат, а також службовий автомобіль, механічних ушкоджень з матеріальними збитками не зазнали.

За даними поліцейських, ДТП сталася близько 17.00 17 травня, а вже 21 числа патрульному було виписано догану. Однак на відео з камер спостереження видно дату запису - п'ятниця, 19 число, місяць невідомо. Найближча п'ятниця 19 була у квітні.

Як повідомляв УНІАН, автомобіль патрульної поліції збив дитину на пішохідному переході. Удар був не сильний і дитина залишилася цілою, хлопчик одразу звівся і перейшов дорогу.