Внаслідок ДТП за участі поліцейського загинула родина / фото: ДБР

Співробітника поліції, який за кермом BMW вилетів на зустрічну смугу й спричинив ДТП із трьома загиблими на трасі Скадовськ-Каховка у Херсонській області, відпустили під заставу в розмірі 191 тис. гривень.

Про це "Громадському" повідомили у Державному бюро розслідувань.

Читайте такожПричетний до смертельної ДТП на Херсонщині поліцейський їхав за кермом нетверезим - волонтер

Відео дня

20 червня слідчими ДБР скерували до суду клопотання про тримання під вартою без права внесення застави для підозрюваного. Така ж позиція відстоювалася і стороною обвинувачення в суді.

"Незважаючи на це, слідчий суддя Мелітопольського міськрайонного суду виніс рішення про обрання запобіжного заходу з правом внесення застави у сумі 191 тисячі гривень", — розповіла речниця ДБР Анжеліка Іванова.

Прокуратура та захисник потерпілих уже подали апеляцію на запобіжний захід.

Як повідомляв УНІАН, 18 червня на трасі Скадовськ-Каховка Херсонської області сталася ДТП за участю автомобілів «ВАЗ 21099» та «БМВ». За кермом останнього перебував старший оперуповноважений ГУ Нацполіції в Автономній республіці Крим та м. Севастополі.

Внаслідок аварії загинула родина з дитиною. Правоохоронця затримали й повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб.