Чоловік зачинився у себе в квартирі з газовими балонами і погрожував підірвати будинок / фото: Інформатор

Мешканець будинку на Великій Ковалівці,4 у Новомосковську Дніпропетровської області систематично заливає фекаліями під'їзд свого будинку та погрожує сусідам.

Про це повідомляє Інформатор.

Читайте також"Не було обличчя, суцільне чорне місиво": розкрилися подробиці жорстокого вбивства дівчини підлітком у Харкові

Відео дня

«В прямому сенсі, з відра. Тобто відкриває двері і зливає все, що накопичилося, на сходи. І такий перформанс він влаштовує на перманентній основі. Справа в тому, що чоловікові давно відключили воду і газ. І це у нього такий бунт», - розповів місцевий житель Олександр Соболь.

У ніч на четвер, 22 серпня, чоловік зачинився в себе у квартирі з газовими балонами і погрожував підірвати будинок. У відповідь жителі викликали поліцію і рятувальників, які прибули о 00:01.

«Чоловік проживає з літньою матір'ю. Довгий час він судився з ОСББ, однак йому все ж відрізали газ і воду. Останнім часом він погрожував сусідам і їх дітям фізичною розправою та ґвалтуваннями. Закінчилося все тим, що його відвезли у відділення поліції, проте сьогодні, швидше за все, він буде вже вдома. Газ з дому співробітники ДСНС винесли. Однак гарантії, що він не принесе до квартири нові балони - немає. Як він сьогодні буде реагувати - невідомо», - додав Олександр.

Як повідомляв УНІАН, у Києві на вулиці Бастіонна в одній з квартир знайшли тіло літньої жінки, яке пролежало там близько семи місяців.