Поліція відкрила справу за ст. 291 – порушення чинних на транспорті правил / Олександр Тахтай, Facebook

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом падіння гелікоптера, внаслідок чого загинув екс-міністр аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Полтавської області, з метою з’ясування усіх обставин, що стали причиною падіння гелікоптера в Оржицькому районі Полтавської області, слідчим відділом обласного управління Національної поліції внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Читайте такожАвіакатастрофа в Рівненській області: знайдені тіла всіх загиблих військовослужбовців

Відео дня

Попередня кваліфікація – ст. 291 (порушення чинних на транспорті правил) Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Полтавської області.

Нагадується, що 21 жовтня близько 16.00 на в’їзді в село Тарасенкове Оржицького району на присадибну ділянку одного з господарств упав та загорівся гелікоптер, загинула одна особа.

«Під час огляду місця події жодних документів та інших речей, які б ідентифікували особу, не виявлено. За попередньою інформацією, на борту повітряного судна, ймовірно, перебував колишній народний депутат, екс-міністр аграрної політики та продовольства України», - сказано у повідомленні.

На даний час у кримінальному провадженні проводяться невідкладні слідчі дії.

Як повідомляв УНІАН, 21 жовтня речник МВС Артем Шевченко заявив, що у гелікоптері, який розбився на Полтавщині, перебував Кутовий.