Студент стріляв із пневматичного пістолета / фото ГУ НП в Дніпропетровській області

У Дніпрі ввечері 5 листопада у гуртожитку одного з вишів 19-річний студент вистрелив з пневматичного пістолета в голову 17-річній першокурсниці, а потім поранив себе.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області, подія сталася у коридорі гуртожитку о 21: 50.

«Після пострілу у дівчину, студент зайшов до своєї кімнати та вистрелив собі у груди. Неповнолітня дівчина отримала невогнепальне непроникаюче поранення голови та була доставлена до лікарні. Стрілка також госпіталізували, зараз він під конвоєм перебуває у лікарні», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Поліцейські виявили та вилучили знаряддя злочину – револьвер під патрон Флобера. Хлопця затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Мотиви стрілянини з’ясовуються.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Поліція встановлює та опитує свідків злочину. Сьогодні планується вручити йому повідомлення про підозру у скоєнні цього злочину. Також призначено ряд експертиз.