За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 425 ККУ / https://www.facebook.com/president.gov.ua/

В одній з військових частин на Львівщині виявлено нестачу бронетанкового майна на загальну суму понад 8,9 мільйона гривень.

Читайте такожУ Житомирі невідомі пошкодили банери на підтримку армії (фото)

Як повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України, нестачу майна виявлено під час позапланової інвентаризації матеріальних цінностей. «Зафіксовані правопорушення свідчать про недбале ставлення військових посадових осіб військової частини до служби, в умовах особливого періоду, що проявилось у невжитті заходів щодо забезпечення належного обліку, внутрішнього контролю та збереження бронетанкового майна (запасів), які призвели до їх нестачі», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 425 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв УНІАН, пожежа на речовому складі військової частини 59-ї окремої мотопіхотної бригади у м. Гайсин Вінницької області, яка сталася ввечері 13 листопада, завдала збитків на 10,5 млн грн.