Труп був захований в шафі / фото Інформатор

У ніч на 6 грудня в Києві за адресою вулиця Зодчих, 68, у квартирі виявили труп 82-річної жінки. У квартиру, де лежало тіло, заявницю привів чоловік, з яким вона познайомилася в інтернеті.

Читайте такожУ Києві біля входу до дитячої лікарні знайшли труп (фото)

Вже через годину патрульним вдалося затримати підозрюваного. З власних джерел "Інформатору" стали відомі подробиці жахливого інциденту.

Відео дня

Особу підозрюваного встановили дуже швидко, й екіпажі патрульних попрямували на адресу, де міг перебувати потенційний злочинець. За адресою вулиця Якуба Колоса, 17, правоохоронці затримали 24-річного чоловіка. Спочатку він заперечував свою причетність до злочину, але пізніше зізнався.

Попередньо з'ясовано, що він періодично заходив до літньої жінки й приносив їй продукти. У день інциденту між затриманим і загиблою сталася сварка, в ході якої він штовхнув жінку. Вона впала й знепритомніла. Після цього чоловік замотав шию шарфом і сховав жінку в шафі.

Наразі інформація про те, навіщо він привів нову знайому в цю квартиру, з'ясовується. Після розглядів цій події буде дана правова кваліфікація.

Нагадаємо, чоловік покликав на побачення жінку, а потім запросив у квартиру. В будинку незнайомець почав їй погрожувати та показав запакований труп пенсіонерки – власниці квартири.