В Одесі кількість загиблих при пожежі в коледжі зросла до чотирьох / фото Думська

В Одесі кількість загиблих у результаті пожежі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу зросла до чотирьох.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС. «Всього внаслідок пожежі загинули 4 людини: 4 грудня о 12.20 одна жінка померла в лікарні. 5 грудня о 17.40 тіло однієї людини виявлено при проведенні пошукових робіт. Станом на 15 год 30 хв 6 грудня, під час розбирання завалів виявлено тіла ще 2 загиблих осіб», - заявили в ДСНС.

Як повідомив журналістам заступник начальника регіонального главку ДСНС в Одеській області Олександр Крицький, о 15.30 під завалами виявлено чоловіче тіло.

Відео дня

У соціальних мережах громадські працівники повідомляють, що знайдено тіло директора Інституту морської біології НАН України Бориса Александрова, який значився зниклим безвісти.

Зокрема, за даними громадської діячки Наталії Петропавлівської, виявлено тіло Александрова, 1958 р.н.

Таким чином залишається невідомою доля 11 осіб.

Читайте такожПожежу в коледжі Одеси повністю не погасили - пошуки зниклих ускладнюються

Як повідомляв УНІАН, вранці 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на 3-му поверсі 6-поверхового навчального корпусу сталася пожежа, площа якої становила 4 тис. кв. м. У цьому кутовому будинку знаходилися 19 різних організацій та установ.

Одразу після пожежі стало відомо про загибель 16-річної студентки, увечері 5 грудня під завалами було виявлено загиблу жінку-викладача, 6 грудня - ще одну жертву.

В результаті пожежі постраждало більше 30 осіб.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Розглядаються дві версії займання - аварійна робота електрообладнання та навмисний підпал.

Сьогодні в ДСНС заявили, що надії виявити в обгорілому будинку живих людей, немає.