Таким чином, зниклими безвісти зараз числяться 14 осіб / Думська

В Одесі стало відомо ще про одну студентку, яка могла перебувати в коледжі під час пожежі.

Як передає кореспондент УНІАН, відповідна інформація була озвучена під час засідання комісії з НС в Одеській обласній державній адміністрації.

Як повідомив директор департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ОДА Сергій Готко, сьогодні вранці йому надійшла інформація про ще одну зниклу. Це студентка коледжу, 2001 р.н.

Відео дня

«Таким чином, зниклими безвісти зараз вважаються 14 осіб», - сказав Готко.

За його словами, станом на ранок 6 грудня вивезено 230 куб. м пожежного сміття, відходів і будівельних конструкцій.

Читайте такожГеращенко: буде перевірено, яких протипожежних засобів не вистачало в одеському коледжі, де сталася пожежа

Відзначається, що в роботах бере участь загін, фахівці якого мають навички роботи в екстремальних умовах, зокрема, в пошуку людей в руїнах після землетрусів.

У свою чергу в регіональному главку Нацполіції повідомили, що до правоохоронних органів звернулися родичі 18-річної дівчини.

За словами рідних, останній раз вони спілкувалися з нею по телефону ще 30 листопада.

«Поліцейські встановлюють зв'язки дівчини і перевіряють, чи могла вона перебувати в приміщенні Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на момент пожежі», - повідомили в поліції.

Крім неї, як уточнили в главку, тривають пошуки ще 13 осіб, зв'язок з якими зараз втрачено.

Як повідомляв УНІАН, вранці 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на 3-му поверсі 6-поверхового навчального корпусу сталася пожежа, площа якої становила 4 тис. кв. м.

Одразу після пожежі стало відомо про загибель 16-річної студентки. 14-15 чоловік числилися зниклими безвісти. Увечері 5 грудня під завалами було виявлено тіло загиблої жінки, за попередніми даними - викладача коледжу.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Розглядаються дві версії займання - аварійна робота електрообладнання та навмисний підпал.